Besplatna dostava (1 kom )najnovija verzija Kd900 Remote Maker najbolji alat za daljinsko upravljanje World Update Online

Besplatna dostava (1 kom )najnovija verzija Kd900 Remote Maker najbolji alat za daljinsko upravljanje World Update Online

HRK 1416.00
HRK 1505.94
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost


KD900 može učiniti više od 100 vrsta daljinskog upravljača za VW, za Audi, za Nissan, za Hyundai, Kia, za Subaru,
za Mazda, za Ford, za Hondas i mnogih drugih automobila.
Ako ste bravar, on će vam svakako trebati.
Top 3 razloga dobiti KD900 :
1. ručni daljinski upravljač generira alat 2. Nema potrebe za podrškom PC! 3. 1 Tipka Za Pametne Online Nadogradnju
Imajte na umu : 1.KD900 ima 1000 bonova , kada ga koristite, možete ga ponovo napuniti 1000 bonova, cijena je 250 dolara.
2. Kd900 priručnik za besplatno preuzimanje - - - pls kontaktirajte me
Funkcije daljinskog proizvođača KD900 :
1. Test Freqency : od 312 Mhz-868 MHz
Točna funkcija skeniranja frekvencije. Jedan od rijetkih uređaja koji se može testirati brzinu Citroen & for Peugeot. Može se razlikovati profili modulacija ASK (амплитудный pomak) i FSK (frekvencijski pomak).
2. imitacija / generacija stotina novih daljinskih upravljača
(Remote/RKE) : može biti objavljeno više od 200 vrsta odašiljača, primjerice,Toyota, za BMW, VW, za Audi, Nissan, za Hyundai, Kia, za Subaru, za Mazda, Ford, za Honda i mnogih drugih marki.
SIMULATE REMOTE SIMULATE REMOTE-to je funkcija za stvaranje daljinski upravljač, provjerite je li dobro radi daljinski upravljač, to ne košta nema bonova, ali daljinski upravljač može se koristiti samo 50 puta. U to vrijeme možete probati programirati daljinski upravljač vozilo provjerite da li ste izabrali odgovarajući daljinski upravljač.
Imitacija uređaja - imitacija uređaja-to je funkcija koja bi uređaj radi i kao daljinski upravljač, provjerite je li dobro radi daljinski upravljač ili ne, to ne košta nema bonova, možete probati programirati uređaj na automobil kao što je programirati daljinski upravljač za testiranje.
3. nepoznati daljinski upravljač identificira
PROVJERITE REMOTE-provjeriti daljinski informacija, ako imate originalni daljinski upravljač ,molim vas, stavite ga na područje ček i pritisnite bilo koju tipku, da biste vidjeli da li ste pravilno odabrali daljinski upravljač.
Napraviti daljinski upravljač-da bi daljinski upravljač direktno će koštati tokena, a zatim programirati daljinski upravljač na auto isti kao i originalni daljinski upravljač, možete koristiti sve vrijeme.

Specifikacija

Daljinski Upravljač:
DA
brend:
QDTG
Lice:
Приглушите Uređaj Protiv Krađe
Vrsta:
Uređaj Protiv Krađe Dva Puta
Tip Daljinskog Upravljača:
Bez lcd daljinski upravljač
is_customized:
Yes
Za:
KD900
Za:
alat
Vrsta Opreme:
Ostalo

S danom robom dok kupuju