filter za objektiv WTIANYA UV Filter 82mmultra-thin sunčane naočale c-polarized filter Besplatna dostava + broj za praćenje

filter za objektiv WTIANYA UV Filter 82mmultra-thin sunčane naočale c-polarized filter Besplatna dostava + broj za praćenje

HRK 108.00
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost


objektiv filter wtianya UV-filter 67mm Fujifilm Free dostava + broj za praćenje
Ovaj UV-filter je koristan alat za minimiziranje utjecaja uv zraka. Ultraljubičaste zrake izazvati plavkastu nijansu na svojim fotografijama, a to se često čini vanjski fotografije dim i zamazan zbog uv zrake uzrokuju атмосферную sumaglica.
Osim gore navedenih prednosti, on također može biti univerzalna zagovornik za objektiv, tako što je ovaj UV-filter neće imati naklonost prema originalnim bojama i фокусу.
Jer on je napravljen od stakla s "visokim светопропускаемостью", koji nema nikakve vezanosti za izlaganje.
Kompatibilnost s :
Stanje : Novo
Karakteristike :
1. 100% NOVI BRAND!
2. dvostruki nosač navoja : prednji navoj na raspolaganju, što je povoljno za dodavanje dodatnog filtra ili poklopca objektiva / kape i sl..
3. metalni prsten : filtriranje prsten izrađen je od izdržljivog materijala-metala.
4. visoki staklo svjetlosti : kao što je ovaj objektiv filter je napravljen od stakla "visoke svjetlosti" koja nema nikakvu vezanost za starenje.
5. dvostruko pokrivanje lica : ovaj premaz može se smanjili odsjaj, koji pozivaju odraz svjetlosti na površinama filter. 6. idealna zaštita : ovaj UV-filtar može biti univerzalna zagovornik za prekrasne objektiva, jer neće imati naklonost prema originalnim bojama i фокусу.
7. Boja : Crna
Paket :
1 x 58 mm UV filteri
1x praćenjem broj

Specifikacija

Paket:
DA
Broj Modela:
82 mm
brend:
WTIANYA
Vrsta:
Filter
Vrsta Opreme:
Filter
Materijal:
Filter

S danom robom dok kupuju