Custom Canvas Umjetnost Crtani Film Pozadine Vlak Tvoj Dragon Plakat Kako Za Vlak Tvoj Dragon Naljepnice Za Zid Ukrasite Spavaću Sobu #1030#

Custom Canvas Umjetnost Crtani Film Pozadine Vlak Tvoj Dragon Plakat Kako Za Vlak Tvoj Dragon Naljepnice Za Zid Ukrasite Spavaću Sobu 1030

HRK 29.00
HRK 35.94
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost


Možete ostaviti masaža, kako mi reći koji od njih vam se sviđa naručiti na sljedećoj slici nakon što ste naručile. U suprotnom, mi pristajemo na slanje naručenih vama poster. ( Ako ste zainteresirani, u jednom ili više plakatima i želite vidjeti velike fotografije, molimo, kontaktirajte me. ) Ili možete postaviti svoju sliku
Detaljne informacije
1. običaj plakat 20x30 cm, druge veličine molimo vas da će sam
2. высокомарочный materijal papir poster (glina PP) / papir i холстина slikom
3. blijede otporne uv ink
4. možemo napraviti običaj veličina i vi možete dati sliku koja vam se sviđa, mi možemo učiniti za vas. Preporučena veličina za upload slike u pikselima (W, U) : 2000 2000 ili noviji .
Materijal
Stražnji ljepilo papir : jedan od najčešćih materijala za naljepnice(poster/desktop), on može biti izravno наклеен na zid. nakon skidanja filma sa njegovih leđa.
Fotografski papir : malo deblji nego stražnji ljepilo, papir, često se koristi za izradu fotografija, ona ne može biti izravno moraju biti postavljene na zid.
Platno visoke kvalitete : za najbolji tiskani materijal tkanine, ima svoju teksturu blizu толста ,ima jake umjetničke,vodootporan i robustan značajke neće nestati u 30 godina, odgovara za vise i odgovarajući biti обрамленным. Ne možete ga odmah staviti na zid.
Imajte na umu da slike na ekranu su samo za ilustraciju. Zbog velikog broja proizvoda većina naših витринных slika nisu bili napravljeni u stvarnim витринных dvoranama, oni se generiraju u digitalnom formatu, i setovi холстов na витринных slike ne ukazuju na stvarnu veličinu. Kako bi se osiguralo zadovoljstvo, molimo vas, izmjerite vaš zid ispravno i budite sigurni da ste izabrali pravu veličinu, i ne postoji jamstvo da je skup холстов koji ste izabrali, dosegnuti isti rezultat (tj. da će izgledati isto kao i na vašem zidu), kao što je prikazano na slici zaslona.
Otpremna
1. Sve rezervacije će biti isporučen u roku od 5 radnih dana.
2.poslali smo paket zračnom poštom stup kita s praćenjem broja.
3.

Specifikacija

Boja:
Stražnji Ljepilo, Papir, Foto Papir, Platno Visoke Kvalitete
Veličina:
20x30cm, 40x60cm, 50x75cm, 60x90cm
Predložak:
Male Naljepnica Na Zidu
Materijal:
Papir
Klasifikacija:
Za Zidove
brend:
ЙОЙОСМИЛЕ
Stil:
Crtani film
Skripte:
Zid
Tema:
Predložak
Specifikacija:
Single-piece Package
Broj Modela:
#1030#
Materijal 1:
Stražnji Papir Ljepilo
Materijal 2:
Foto papir
Materijal 3:
Platno visoke kvalitete
is_customized:
yes

S danom robom dok kupuju