Za formalizaciju 0 0.00

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
MAHA CPL UV Filter Kit 58mm za Canon EOS 700D 100D 600D 1200D poklopac haube objektiva

MAHA CPL UV Filter Kit 58mm za Canon EOS 700D 100D 600D 1200D poklopac haube objektiva

HRK 45.00
HRK 48.12
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost


Dobrodošli u маху, kupi više, uštedite više
*Komplet UV-filter CPL 58 mm za Canon EOS 700 D 100 D 600 D 1200 D poklopac haube objektiva
UV-filtar se koristi za zaštitu objektiva fotoaparata od ogrebotina, prašine, prljavštine, vlage i otiska prsta. To također može smanjiti neželjene ultraljubičasto svjetlo i атмосферную sumaglica koja je uzrokovana plavog zračenja i ультрафиолетом. On se može koristiti za automatsko fokusiranje, tako i s ručni fokus objektiva fotoaparata i objektiva. Filter CPL poboljšanje boje i kontrasta. Svjetlost reflektira se često manifestira u obliku белесого блика, koji zamagljuje boja u slici. Polarizator popravlja ovaj problem .On uklanja refleksije s nemetalnih površina, kao što su prozori i voda. Osim toga, zasićenje boje u cjelini, a posebno na otvorenom, može biti znatno poboljšana. Uplatite duboko, dramatično plavo nebo i bijeli oblak. On se može koristiti za automatsko fokusiranje, tako i s ručni fokus objektiva fotoaparata i objektiva. Pogodan za SLR/DSLR/DC / video kamere. Dvostruki navojni filtar vrlo visoke rezolucije. Kvalitetan Filter Kristalna Optika.UV-filtar se koristi za zaštitu objektiva fotoaparata od ogrebotina, prašine, prljavštine, vlage i otiska prsta. To također može smanjiti neželjene ultraljubičasto svjetlo i атмосферную sumaglica koja je uzrokovana plavog zračenja i ультрафиолетом.
On se može koristiti za automatsko fokusiranje, tako i s ručni fokus objektiva fotoaparata i objektiva.
Filter CPL poboljšanje boje i kontrasta. Svjetlost reflektira se često manifestira u obliku белесого блика, koji zamagljuje boja u slici. Polarizator popravlja ovaj problem .On uklanja refleksije s nemetalnih površina, kao što su prozori i voda.
Osim toga, zasićenje boje u cjelini, a posebno na otvorenom, može biti znatno poboljšana. Uplatite duboko, dramatično plavo nebo i bijeli oblak. On se može koristiti za automatsko fokusiranje, tako i s ručni fokus objektiva fotoaparata i objektiva.
Pogodan za SLR/DSLR/DC / video kamere. Dvostruki navojni filtar vrlo visoke rezolucije.

Specifikacija

brend:
Фасдга
Vrsta:
Ostalo

S danom robom dok kupuju