Hidraulički rezanje stroj CNC качающейся grede s E21S

Hidraulički rezanje stroj CNC качающейся grede s E21S

HRK 58800.00
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost


Hidraulični alati za rezanje i rezanje graviranje serije QC12 Y za čelične ploče
1. u potpunosti europski dizajn, unaprijeđeni mišljenju, okvir : sastoji se od desnice i ljevice daske zid, stol aktivnosti, kutije ulja, postali utora i ETK. Napon zavarenih dijelova može biti eliminiran vibracija. Stroj posjeduje visoku preciznost i visoku čvrstoću i može biti lako транспортирована.
2. kao rezni zraka je конструирован u внутренн-skloni strukturi, lako za ploče pasti i preciznost proizvoda može jamčiti.
3.Visoka točnost, Visoka učinkovitost, jednostavan i praktičan aktivnosti, dobru ideju, povoljna cijena i najbolju uslugu.
4. stroj procjenom CE Europske Unije i procjenom sustava kvalitete ISO
Tehnički Parametri
Detaljne informacije
Opis
Hidraulički sustav :
1.Prihvatite integrirani hidraulički sustav upravljanja, više robustan i jednostavan za održavanje. Hidraulički sustav se sastoji od motora,
pumpu za ulje i клапанные grupe i on je postavljen u gornjem dijelu uljnog spremnika.
2. svaki puni radni ciklus se može postići s pomoću upravljanja hidrauličke ventile.
Daljinski regulacijski ventil može regulirati radni tlak na desnoj strani zidne ploče.
3. sve brtve u cilindru se uvoze, najviše poznat brand, dobra kvaliteta i visoka efikasnost
4. zaštita od prelijevanja preopterećenja opremljen za hidraulički sustav koji može osigurali bez curenja, a razina ulja može pročitati ili vidjeti odmah
Sustav za upravljanje резанием :
1. Vrijeme rezanja ovog upotrebljava alat prikazan na razboju Estun E21 S NC i točno pokazuje rez nakon prikaz veličine bloka i sobe.
2. paralelizam list, koji treba odsjeći i točnost veličine škare mogu biti osigurana. Izrezati napredak i rezati vremenima također se može kontrolirati.
3. svjetlo instrument usklađivanja olakšava liniju za crtanje za rezati, standardni prednji okvir list podršku, skup standardnih oštrice
4. Sustav koristi гидроаккумулятор mjehura kao pomoćne energije apsorbira udarac tlaka, stroj radi glatko, s niskom razinom buke.
Podešavanje nož i precizno rezanje :
1.

Specifikacija

Stanje:
NOVO
CNC ili ne:
Normalan
Broj Modela:
QC12Y

S danom robom dok kupuju