Motor u praznom hodu potpuno novi regulacijski ventil praznog hoda za Buick EXCELLE 1.6 L LOVE 1.4 / 1.6 AVEO Daewoo nubira LANOS KALOS

Motor u praznom hodu potpuno novi regulacijski ventil praznog hoda za Buick EXCELLE 1.6 L LOVE 1.4 / 1.6 AVEO Daewoo nubira LANOS KALOS

HRK 108.00
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost


Rok isporuke-za obradu : 2 dana. -Molim vas, dopustite rok isporuke je od 11 do 22 radna dana, zbog velike udaljenosti. -Molimo vas da adresu za dostavu ste naveli prilikom naručivanja . Mi nismo odgovorni za neisporučeno adrese.
Politika prikupljanja i razmjene sve prodaje su konačne. Povrat i zamjenu može biti izdana samo na oštećene robe ili krivo dostavljen proizvod. Samo dijeljenje dopušteno za pogrešne kupljeni proizvod, a klijenti su odgovorni za trošak povratne dostave i naknadne troškove zamjene dostave. Zamjenski proizvod će biti obrađena i poslana nakon prikupljanja i provjere originalne robe.
Oštećene Pošiljke
Oštećeni proizvod uključuje teme, koja je oštećena tijekom transporta. Ako pošiljka stigne na vrata od očiglednih oštećenja tereta, molim, odrecite se uzeti isporuku. Ako uzimate dostave na, a zatim pronađite oštećenja prilikom dostave, molimo vas, sačuvajte sve ambalažni materijali i dokumenti i odmah nam se obratite. Digitalne fotografije će biti potrebna za sve prigode.
Teškoæama ili krivi uronjen detalj
- Ako je proizvod koji želite vratiti, nije ispravan, ali nema vidljivih oštećenja, smatra se da je neispravan. Ako ste dobili pogrešan ili neispravan proizvod, molimo vas, sačuvajte sve ambalažni materijali i dokumenti i odmah nam se obratite s brojem proizvoda, id ebay i opis kvara u roku od 7 dana nakon dolaska upućivanje, a mi odmah ćemo obraditi vaš zahtjev. Zamjenski proizvod će biti obrađena i poslana nakon prikupljanja i provjere originalne robe. Nikakva potraživanja nisu poduzete nakon 7 dana. Digitalne fotografije su potrebne za sve prigode defektni proizvod.
- Vraćena roba mora biti u originalnom pakiranju i неиспользованном mogućnosti, ili će oni biti otpušteni i poslati natrag na vas. Slobodno nam se obratite s bilo kakvim pitanjima.
O našoj tvrtki auto dijelova o našoj tvrtki auto dijelova
U 2002 godini smo počeli svoj posao kao i Guangzhou, Ltd u Kini, od tada mi služimo automobil na tržištu sa širokim rasponom automobilskih proizvoda i dodatne opreme. Trenutno smo nekoliko velikih distributera i dilera, поставляющими proizvode u sad-u, Njemačkoj, Meksiku, Australiji, hong Kong i Kina.

Specifikacija

Materijal:
original
Broj Modela:
17059602 93744675 A95165
brend:
голс

S danom robom dok kupuju